Pages

Friday, May 15, 2009

F!rsT tIM..

alhamdulillah..
akhirya tercapai gak cita2 nk wat blog ni...
punye la pkr sampai 1000x nk wat blog..
naseb xbuat maye istikharah...
gue ni xdeklah kreatif ngat...
nk wat ayt pom berbelas-belas jam..(sapa suruh buat mlm2??)

nsb bek cut
i panjanggg...

dpt lah jgak memuntahkan n mengeluarkan isi dr brain y kerap kali tercabut skru ni..
hahaha....
ad org reti fixedkn x???
emm..kpd sesiapa yang kat luar sn ad idea@cadangan@perkataan yang seerti dengannye@pape jelah yang dirasakan berpatutan..
jgn segan,jg
n silu untuk share bersama2 ek...
xdek sape pun nk marahkan anda...huhu..
di sini gak saya nk mntak maaf kl ad clap n salah sepanjang pembikinan blog ini...

blog ini nothing to do dengan yang idup@mati..
semua a
yat2 n skrip2 ini direka khas dr tuan empunye blog ini sendiri..
no copy p
aste from 0thers..(ayat koya glerr..sapelah drctor ni..)
sy nk ckp awal2 la..kt ni kan manusia..kdg2 lupa..
hehehe..







5 comments:

My NotHinGviLLe said...

wawa... pndai wt ayt! sdp hingga mnjilat jari!!

syabas utk anda~~

n_n

najihah iman said...

salam ziarah..

=) senyum-sengih..pe lagi?!
yeah..life's kalerful..
hidup itu cantik..

p/s: welc0me to d bl0ggers world..=)

fieqa said...

salam ziarah..
welcome to blogging world...=)

keep writing ya..^^

windu mu..
ko mintak maner nt..
lamer x jumpe kat pasar malam.hehe.
mu dah abes dah ek.
gudluck in ur life!

fieqa said...

n aku raser beter mu taep ayat penuh la kalo kat post..payah sket kalo nk bace ayat sms.
ntah pada aku la..
just bg cdgn je.no offense k!

fieqa said...

i mean, ejaan full..
ngehehe..banyok la plaks aku bebel nih