Pages

Tuesday, June 1, 2010

my youngest brother

ape kabo kalian semua..
haha..tau r,,msti borim duk umah kan,kan,kan??
nak wat mcmana...adat student..hoho~~untuk post kali ni, nak crita psal adik bongsu saya..

nama pon bongsu..compem2 manja...haih...semua bnda harus diturutin...
penim2..kadang2 nak marah pon ada..~~haha~~

tapi tak pew..no hal lahh..
satu penyakit dia..malas buat kerja skolah..
kl disuruh, bole wat muka tak tau..mmg lah adik ak sorang ni..
kdg2..adik saya ni suka maen sorang2..tak tahulah..
lawak gak tgk dia maen sorang2..oh yer,,cter punye cter..lupa plak nak mem perkenalkan my little bro niyh..
nama diberi wan ahmad afif..skam ni berada di taun 4..
tapi tulah..nak beli mknn kat kantin pun xpandai..
katanye sbb tak nak berebut dlm kesesakan kat kantin..
nilah budak zmn milennium...adoi..

my little bro ni boleyh dikira comel r..
smpaikan ada anak pakistan niyh..
pergi tegor dia..dahlah tu speaking bhasa diorang plak..
mak aih!!ternganga my bro..lawak22~~mak saya suruh adik saya bls blk diorang ckp..tp my bro kata mcmana nk balas,,tak paham laa..tim ni my mom pergi ke tmpt servs kete..huhu..whatever it is..love you lorhh..mmuahhh!!

rsnye takat ni dululah ek..ni ad some photo of my youngest brother..











3 comments:

ED said...

adik mu ni besar kekg mesti semak,sbb nurun aku etek..
aku kecik2 dulu gitu gak,,besar br semak..haha

mIra said...

weyh,,,,,ed.....
koya bangat mu ni deh..aishh..
xkuasa ak...

azwani ali said...

semak ngoti adik mira...nok cop bleyh..hahah