Pages

Sunday, December 13, 2009

ukhwah yang terbina....


SMKA NAIM LILBANAT..nama sekolah yang cukup famous...hehe..dimana disinilah saya menuntut ilmu dari tingkatan 1-3..walaupun hanya sekejap dan seketika, namun banyak kenangan manis yang telah saya kecapi bersama teman2 seperjuangan..




pada khamis lepas, 10hb 12 2009...satu reunion kali ke-2 telah diadakan...yg dianjurkan oleh cik Anis and mc Kai..hehe..
reunion yg first saya tak dapat nak datang...
rmai gak r dtg,lam 20 org lebih..yang laen tak dapat nak datang coz ada kelas yg perlu dihadiri...
reunion tu diadakan di pizza hut di kota bharu...
sangat best!! sbb dah lama kitorang tak jumpa and bertanya khabar...
mmg bising ah tim tu..sbb kitorang wat kecoh..
huhu...
beselah kan...
lagipon dak naim kan sume perempuan sejati...
hehe..

alhamdulillah...semua dah berjaya dgn adegan masing2 dalam hidup..
dan yg penting dah bertambah cantik!!haha...mantap beb.....comey2 sume..
laen dari zaman persekolahan dulu...dulu dak hingusan lagi..
haha...
nak buat ape2 pon tak pikir panjang...men hentam je..
teringat zman sekolah...yg dah lama ditinggalkan..
semua gmbar ada di simpan lam album...sdey lah plak..
emm..lepas tu kitorang ronda2 sekitar kota bharu..
ye lah kan...dah lama tak round2 KB...jalan pon dah len..
hari tu jugaklah first time saya menjejakkan kaki ke Parkson sejak ianya dibuka...

emm..asal len mcm je penggunaan BM niyh??
maaflah ye kalau ada tersalah ayat ke terbalik ayat ke...
sbb skarang ni masuk kol 12 tgh mlm dah...
hehe..

.




okeyh...rasanye ni jelah gmbar yang dapat ditayangkan...byk sgt lah...yg laen xterupload...
hehe...
trimas ye kepada yang datang!!















4 comments:

najihah iman said...

huhu...x dpt attend pun dpt agak dah msti gempak...
gojes2 blako sep2 nih..:)

p.s : looks like geng nakal x dop jah....^.^ (Ak salah sorg)

mIra said...

hehee...
weyh,wa..
kita semo nakal3 kot..
haha...
xpo2..
len kali mu leyh join deh..
hehe..

tulip putih said...

waaa..best nye!..
tp awat gmbar2 dia cam blur2 sket eh..
even aku da tunggu lamer gaks..hehe...

btw, sajo jo nk blajo bhs ore klate..haha..

"sep2" tu ape eh.. (comment mc wa).
naseb aku dpt detect 'gojes' tu gorgeous..
mati2 la ingat hok bhsa klate gok..hahaha!

mIra said...

2 tulip putih..

haha..mmg best!!
emm,xtaulah sbb pe gmbar dia blurr~~
sep2 tu mksdnye..
ala,xretilah nk bgtau..
dia mcm group gitu..
hehe..