Pages

Monday, May 31, 2010

tik.tik.tok

skam ni jam menunjukkan tepat 11:58 mlm..lagi 2 minit nak pukul 12:00..
bersamaan dgn 1/6/10..dayah kata,rezuk final akan keluar..
huhu..tak yah ckp ah psal feeling..gelabah, cuak, gembira, sedih..semua ada r..
adeyh,,, apakah jenis rezuk yang akan saya dpt..hahaha..


whatever it is...saya dan kawan2 dah buat yang termampu n terbaek utk exm ari2..
papepon,,kami semua berserah jep..
huhu...bak kata k-den, penantian itu satu penyeksaan...haha..
kl nak diingat blk tim exm ari tu,,mcm2 ada..
smpai ular pun nak ambik exam sekali dengan kitorang..dasat ah..
penangan mgu exm di U mmg laen dari laen r..
smpai nak muntah duk mengadap buku..(seyes)
bkn nak tunjuk rajin ke ape (mmg tak rajin pon) tapi tulah hakikatnye..
tak pernah rasa macam tu sebelum niyh....
rasa dia laen macam sikit..hoho..
mula2 kot..sbb tak biasa lagi..
tak pe2..rasanye dah ok kot bila buka sem baru niyh..
buka new sem niyh..dah masok 2nd year..
of course, subjek2 pon getting more harder..
hehehe..
gud lak jgak utk kwn2 seperjuangan...semoga dpt rezuk yang baek..!!


p/s : to my friend najwa yang pergi ke india utk 1 mggu
selamat pulang ke tanah air yep..
jgn lupa beli souvenier utk ak sekali deh!!

2 comments:

iq.jauh said...

mna resultnya..huhu

mIra said...

tu lah psal bo..
hahaha..ari ni baru kuar..
cmne rezuk bo??